Cursus Spaans voor twee.

cursus-spaans-voor-twe-habla

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand formulier

Prijzen
Duo-les
  • 1 uur per week €20 per uur, p.p., 4 weken vooruitbetaald
Populares

Cursussen Spaans voor twee

Cursus Spaans voor twee, leer Spaans met z’n tweeën met privé duo-lessen

Spaans leren samen met een vriend of familielid op een leuke en efficiënte manier met privé duolessen Spaans in Krommenie of online!

Wil je Spaans leren voor twee en de ervaring delen met iemand die dicht bij je staat?

 Dan is duoles de perfecte keuze. 

Of jullie nu samen vanaf nul willen beginnen of jullie bestaande vaardigheden willen verbeteren, ik sta klaar om jullie te helpen en het leren nog leuker en interactiever te maken. 

Cursussen Spaans voor twee: voordelen

Waarom kiezen voor duo lessen Spaans?

cursus-spaans-voor-twee-jongens-en-meisjes-met-boeken

Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

• Motivatie en wederzijdse ondersteuning:

 Leren met z’n tweeën is een fantastische manier om je motivatie hoog te houden.

Jij en je studiepartner kunnen elkaar aanmoedigen, successen vieren, obstakels overwinnen en elkaar ondersteunen terwijl jullie samen vooruitgang boeken in het beheersen van de Spaanse taal. Het delen van het leerproces met iemand die dicht bij je staat maakt de lessen leuker en stimuleert om regelmatig te oefenen.

Het leren van Spaans wordt niet alleen educatief, maar ook een gezellig en gezamenlijk avontuur!

Constante interactie en oefening:

Met duo lessen heb je de mogelijkheid om Spaans te oefenen in een interactieve omgeving.

Je werkt aan activiteiten die speciaal zijn ontworpen om de communicatie tussen jou en je partner te stimuleren.

Deze constante interactie zal je helpen om meer vertrouwen te krijgen in je vermogen om Spaans te spreken en te begrijpen in verschillende dagelijkse situaties.

Jullie krijgen de gelegenheid om Spaans te oefenen in een interactieve omgeving.

Jullie zullen samenwerken aan gesprekken, dialogen en oefeningen die speciaal zijn ontworpen om de communicatie tussen jullie te bevorderen.

Deze interactie zorgt ervoor dat jullie de taal sneller oppikken en jullie zelfvertrouwen opbouwen bij het spreken van Spaans. Naarmate jullie vorderen, zullen jullie je comfortabeler en zelfverzekerder voelen in je omgang met Spaanstaligen.

Ik zal jullie helpen om de taal vloeiend te leren spreken.

cursus-spaans-voor-twee-groepen-van-vier-met-studiemateriaal

• Flexibele en gepersonaliseerde aanpak:

Ik zal de lessen op maat aanpassen aan jullie niveau, interesses, behoeften en doelen. 

Of jullie nu Spaans willen leren voor reizen, werk of persoonlijke ontwikkeling, ik zal een lesplan opstellen dat perfect bij jullie past

Jullie kunnen samen bepalen waar jullie je op willen concentreren en ik zal jullie begeleiden op basis van jullie individuele leerstijlen

Of jullie nu de voorkeur geven aan een leerboek, online bronnen of gepersonaliseerde oefeningen, ik zal het lesmateriaal aanpassen aan jullie leerstijlen en interesses.

Dit zorgt voor een boeiende en op maat gemaakte leerervaring.

cursus-spaans-voor-twee-koppels-met-studiemateriaal

• Comfort en vertrouwen:

Leren met een vriend of familielid kan helpen om een ontspannen en vertrouwde omgeving te creëren.

Je kunt Spaans oefenen zonder bang te zijn om fouten te maken en je krijgt constructieve feedback van je partner en mij als ervaren docente.

Naarmate je je meer op je gemak voelt in de les, zul je je vloeiender en zelfverzekerder kunnen uitdrukken.

• Plezier en gezelligheid:

¡Het leren van Spaans hoeft niet saai te zijn!

cursus-spaans-voor-twee-groepen-van-vier-laatste-lesdag

Met duo lessen Spaans kunnen jullie genieten van de gezelligheid en het plezier van het samen leren.

Jullie kunnen samen oefenen, converseren en zelfs spelletjes spelen om het leerproces leuker en interactiever te maken. Het delen van deze ervaring kan je band versterken en mooie herinneringen creëren.

Flexibiliteit in roosters

We weten dat het coördineren van roosters soms lastig kan zijn, maar de privé duo lessen bieden flexibiliteit. 

Jullie kunnen samen de tijden kiezen die jullie het beste uitkomen en die passen bij jullie individuele verplichtingen. Bovendien kunnen jullie, door samen te leren, profiteren van het voordeel van flexibiliteit om lessen te verzetten als dat nodig is. 

Dit geeft jullie de vrijheid om Spaans te leren op een moment dat voor jullie beide het beste uitkomt. 

Bovendien kunnen de lessen elke week beginnen.

•Kostenbesparend:

Door duo lessen te volgen, kunnen jullie de kosten delen en zo profiteren van een voordeliger tarief in vergelijking met individuele lessen. Jullie krijgen alle voordelen van privé lessen, maar tegen een lagere prijs per persoon. Het is een kosteneffectieve manier om Spaans te leren en te genieten van de voordelen van persoonlijke begeleiding.

Snellere vooruitgang:

Met privélessen Spaans kun je in een kortere tijd snellere vooruitgang boeken.

De lessen zijn intensiever en er is meer ‘spreektijd’ voor jullie. Met mijn persoonlijke begeleiding kunnen jullie sneller je doelen bereiken.

Kies voor duo les Spaans en ontdek de voordelen van een gepersonaliseerde leerervaring.

Cursus Spaans voor twee: Handige tips voor succesvol Spaans Leren

  • Leer samen: Werk samen aan opdrachten en oefeningen. Zelfs als je slechts 20 minuten per week kan besteden, kan dit al voldoende zijn om gemotiveerd te blijven en elkaar te ondersteunen bij het begrijpen van moeilijke concepten.
  • Oefen spreken: Oefen regelmatig het spreken van Spaans. Doe dit door met elkaar te praten in het Spaans, gesprekken te voeren over dagelijkse onderwerpen, of zelfs rollenspellen te doen om praktische situaties na te bootsen.
  • Variatie in leermiddelen: Gebruik verschillende leermiddelen zoals apps, Spaanse films, leuke series, muziek en podcasts. Dit houdt het Spaans leren boeiend en divers.
  • Positieve correctie en waardevolle feedback: Corrigeer elkaars uitspraak en grammaticale fouten vriendelijk, maar vergeet ook niet om te benadrukken wat jullie goed doen. Beide aspecten zijn van vitaal belang voor verbetering.
  • Houd het leuk: Belangrijk is om plezier te hebben tijdens het leren. Speel taalspellen, kijk samen naar Spaanse series, of organiseer Spaanse kookavonden om de ervaring leuk en ontspannen te houden.

Het leren van een nieuwe taal met een vriend of familielid kan een geweldige manier zijn om elkaar te motiveren en te ondersteunen, maar het is belangrijk om geduldig te zijn en te genieten van het leerproces.

Nieuwsgierig? 

Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, jullie lessen in te plannen en jullie reis naar vloeiend Spaans spreken te beginnen.